Over ons

Mijn naam is Alexander van Maanen, chef-kok en eigenaar van Maan Restaurant. 

Sinds mijn 15e sta ik al in de keuken. Ooit ben ik begonnen in de catering en heb daarna bij mooie zaken mogen werken. Van hotels tot sterrenzaken, groot en kleinschalig. Door de jaren heen heb ik heel veel ervaring op gedaan. De liefde voor kleinschalige restaurants is met de jaren gegroeid. De persoonlijke aandacht die je de gasten kan geven wanneer je een knus restaurant hebt heeft mij altijd al aangetrokken.  

Tijdens de corona periode heb ik goed na kunnen denken wat mijn volgende stap zou zijn. 

Ik was werkzaam bij de Oranjerie in Barneveld. De afgelopen 3 jaar bekleedde ik de functie van Sous Chef. De keuken was mijn domein. 

Toch miste ik iets.. Ik wilde alles zelf bepalen en volgens mijn eigen regels doen. 

Toen was het idee van een eigen restaurant geboren. 

Nu.. 1 jaar en een grote verbouwing later kan ik met trots zeggen dat ik mijn eigen restaurant kan openen. 

Ons doel is om u een onvergetelijke avond te bezorgen. 

Graag tot ziens in Maan!